SÜREÇ NASIL İŞLEYECEK?



İlk 3 gün adını anmamak, stalk yapmamak sizin için çok zor olacak bu zorluk git gide azalacak. Stalk bir batak olduğu için “bir kereden bir şey olmaz” dememelisiniz. Hiç yapmayacaksınız. Hatta siz stalklamamaya çalışırken önünüze düşebilir ya da arkadaşlarınız size bir şeyler yollayabilir. Umursamayacaksınız. Arkadaşlarınıza artık düşünmemeye çalıştığınızı söyleyin ve bahsetmemenizi rica edin. Hala bahsediyorlarsa arkadaşlarınızla samimiyetinizi sorgulayın. (Arkadaşlarınıza etkinlikten bahsetmek isterseniz bahsedebilirsiniz ama bahsetmemeniz daha iyi).
Onunla ilgili gördüğünüz rüyalar ve tesadüfler AŞIRI artacak. Kesinlikle hayali ipuçlarına düşmüyoruz. Stalk atmadınız rüyanızda görmeniz çok normal, “hayır olsun” diyip geçeceksiniz. 6. Hissinizin ne kadar kuvvetli olduğunun hiçbir önemi yok. Bizler karşı taraf bizi arasın diye bekliyoruz.
Onu beklerken arkadaşlarından ya da ailesinden adım gelebilir bunlara da hemen düşmüyoruz ve içimizden “bundan daha iyi nasıl olabilir” diyoruz.
Enerjiyi geri çektiğimiz için başlangıçta karşı taraf kötü haber yollama, engelleme gibi hareketler yapıp 3 gün sonra ilanı aşkla çok geldi. Süreç içinde olumsuz adımları sallamıyoruz. (tabii düğün haberi falan alırsak o ayrı)
Benden herhangi bir konuda onay beklemeyin mesajların çoğuna cevap yazmıyorum. Yani bana uygun mu değil mi devam edeyim mi bırakayım mı diye sormayın yanıtlamam.
Bir hafta civarı olduğunda aşırı tesadüfler artabilir. Onu yolda görmek, ona çok benzeyen birini görmek, her yerde aşk şarkınızın çalması vs. bunlara da düşmüyoruz. Bunlar ruhun direnci ya da evrenin çelme takmasıdır. O sizi aramak istiyor, eğer siz onu aramazsanız o sizi arayacaktır. Tam tersi ararsanız enerjinizi alır ve daha da uzaklaşır.
Bu süreçte siz psikolojik olarak ne kadar iyi hissederseniz ve ne kadar pozitif keyifli olursanız dönüş ihtimali o kadar yüksek olacak.
Süreye kesinlikle takılmayın her şey anda olur. Bu yazıyı okurken telefonuza ondan mesaj gelebilir. “Bana zaten gelmez ki yaaa” modunda olmak yasak. Kendinize inanın. İmkansız diyenlerden çok dönüş geldi.
Eğer süreç esnasında kendinize yeni bir hobi ilgi alanı edinirseniz işiniz daha kolay olacak.



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

TÜM ETKİNLİKLER

Kölelikten Çıkış Harekatı / Kurallar

OLASI YAN ETKİLER / DİKKAT !!!